Rólunk

Top minőség, kompromisszumok nélkül

Cégünk, a 3COMM Zrt. 2010 óta foglalkozik napelem rendszerek telepítsével lakossági ügyfelek és vállalkozások számára. Az elmúlt években számos sikeres projektet tudhatunk magunk mögött, szakembereink a napelem piac legmagasabb minőségű termékeire specializálódtak, így a munkák minőségében sem tűrjük a kompromisszumokat.

Elkötelezettek vagyunk a napelem rendszert gyártók két meghatározó szereplője, a SHARP és a SolarEdge mellett. Közös, Magyarországon egyedülálló szakmai sikereket értünk el mindkét vállalattal, kiemelt partnerei lettünk mind a SHARP-nak, mind a SolarEdge-nek.

Napelem az otthonában

2017-ben a SolarEdge-el közösen telepítettük Magyarország első 1MWp telejsítményű optimalizált napelemes rendszerét. „Izgatottak voltunk, amikor megnyertük a tendert. Ez az első olyan 1 MWp teljesítményű napelemes erőmű, amelyet a teljesítményoptimalizált SolarEdge technológiával telepítettünk, és a működés első három hónapjában a termelési eredmények felülmúlták várakozásainkat.”

A szakmai tapasztalatainkat felhasználva egyesítettük a SolarEdge optimalizáló rendszerét a magas minőségű SHARP napelemekkel, melynek köszönhetően újabb meghatározó és egyedülálló eredményeket értünk el.

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy 2020-ban a Tiszavirág Sportuszoda 200 kW-os, 748 db SHARP napelem alkotta teljesítmény optimalizált rendszerét sikerült megvalósítanunk. A Solaredge inverter - SHARP napelem páros biztosítja a teljesítmény optimalizált kiemelkedő hozamot. Ez a projektünk is bizonyítja, hogy szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal kiváló eredményeket tudunk elérni. Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését a napelemes rendszerekkel kapcsolatban. Amennyiben kérdése lenne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat.

Számoljon velünk!

Biztos megoldást nyújtunk lakossági és vállalati ügyfeleinknek

Ajánlatot kérekRight arrow
3Comm Logo
Napenergia
az ön szolgálatában
Facebook logo
Sharp logo
Solar edge logo

Service partner

Manap logo
Copyright © 2023 3COMM | All Rights Reserved