Partnereink a minőségben

Elkötelezettek vagyunk a piac legmeghatározóbb szereplői mellett. Több, mint 10 éve használjuk a SHARP napelemeit és a SolarEdge invertereit. Magyarországi disztribútorként a legjobb konstrukciót kínáljuk az Ön számára. Olvassa el esettanumányunkat, amiben a SHARP és a SolarEdge rendszereit teszteltük.

Sharp logo
Solar Panel illustration

Napelemek a napenergia úttöröjétől

Ha kiváló minőségű napelemeket keres a környezettudatos energiatermeléshez, akkor jó helyen jár. A Sharp már több mint 60 éve nyújt napenergia megoldásokat. A Sharp nagy teljesítményű napelemmodulok portfóliója lakossági, kereskedelmi és szabadföldi telepítésekhez lett kifejlesztve.

Solar Panel illustration

Piacvezető innováció

A napenergia az ipar olyan csúcstechnológiájú ágazatban történő alkalmazásával, mint az űrkutatás és az eMobility-t, a SHARP továbbra is példát mutat páratlan innovációs képességéről. A SHARP napelem üzletága egy széles termékválasztékkal és erős pénzügyi háttérrel rendelkező vállalat részét képezi, amit a Bloomberg Tier 1 listája is csak megerősít.

Solar edge logo
Solar Edge inverter illustration

Optimalizálás csúcsa

Az okos napelemrendszer alapja aSolarEdge Inverter A SolarEdge mérnökei olyan megoldást fejlesztettek ki, melynek alkalmazásával a hagyományos fotovoltaikus napelem rendszerek energia termelése jelentősen, akár 6–35%-kal növelhető. Páratlan technológia az inverterek piacán. A SHARP napelemekkel kombinálva maximalizálhatja az energiatermelésének hatékonyságát.

Monitoring rendszer

Egyedülálló monitoring rendszer

A SolarEdge monitoring rendszerével külön-külön figyelemmel követhetjük a egyes napelem paneleket és az energiatermelés hatékonyságát. Cégünk a SolarEdge egyik kiemelt szervízpartnere, a gyártói garanciának megfelelően bármilyen meghibásodást vagy nem optimális működést kijavítunk. Az inverter üzemideje így maximalizálható, cégünk pedig végig készenlétben áll a 12 év alapgarancia ideje alatt.

Megoldás egy életen át

Megoldás egy életen át

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Számoljon velünk!

Biztos megoldást nyújtunk lakossági és vállalati ügyfeleinknek

Ajánlatot kérekRight arrow
3Comm Logo
Napenergia
az ön szolgálatában
Facebook logo
Sharp logo
Solar edge logo

Service partner

Manap logo
Copyright © 2023 3COMM | All Rights Reserved